Valioliiga
Arsenal – Chelsea
Sunnuntai 22.08. klo 18:30

Arsenal ja Chelsea lähtevät sunnuntaiseen derbyyn melko lailla eri lähtökohdista: Arsenalilla on alla kammottava avauspeli ja ansaittu tappio nousija Brentfordille. Chelsea puolestaan eteni vihellellen voittoon heikosta Crystal Palacesta. Thomas Tuchelin poppoo on siis selkeä suosikki keskinäisessä ottelussa, kun taas puheet Mikel Artetan potkuista saivat pontta jo heti avauspäivän jälkeen.

Arsenal hankki viikolla Martin Ødegaardin tällä kertaa pysyvästi, mutta mies on tuskin avauksessa sunnuntaina. Kärkeen kaivattaisiin todella kipeästi Pierre-Emerick Aubameyangia sekä Alexander Lacazettea. Varmoja poissaolijoita on kourallinen, joten lähtökohdat eivät ole helpot. Hyvä uutinen on, että Bukayo Saka alkaa olla täydessä iskussa. Kurja avausmatsi viime viikonloppuna sai kriitikot jo tuomitsemaan tämän kauden taputelluksi. Kieltämättä tykkimiehillä on nyt näytön paikka.

Chelsea hankki viikolla Romelu Lukakun, jonka odotetaan menevän suoraan avaukseen. Tärkeä N’Golo Kante palannee kokoonpanoon sunnuntaina, ja ainoa varma poissaolija taitaa olla Hakim Ziyech – tosin Ruben Loftus-Cheek on myös todennäköisesti sivussa. Chelsea näyttää avausottelun perusteella pelottavan vahvalta, ja viime viikonlopun jälkeen joukkueen mestaruuskertoimetkin niiasivat jonkun verran.

Lyö vetoa ottelusta:

Chelsea on ottelussa selkeä suosikki, vaikka onkin hieman hätäistä tuomita Arsenalia yhden ottelun perusteella. Ottelun voittajakertoimissa ei ole sen kummemmin löysää, mutta kyllä Chelseaa voi viihdevetoihin suositella. Vetosuositus on siis Chelsea voittaa ottelun kertoimella 1,89.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO