Paris Saint-Germain varautuu joukkueen supertähti Kylian Mbappén mahdolliseen lähtöön.

Real Madrid teki tiistaina Mbappésta mielettömän ison, peräti 160 miljoonan euron tarjouksen, joka on nyt pöydällä. Real on huhujen mukaan päässyt Mbappén kanssa sopuun henkilökohtaisista ehdoista, joten PSG:llä on nyt pallo käsissään.

[readmore from=PSG]

Mbappé on pitkään unelmoinut Real Madridissa pelaamisesta. Mikäli PSG ei hyväksy Realin tekemää tarjousta, voi ranskalaistähti toteuttaa unelmansa ensi kesänä, kun hänen sopimuksensa PSG:n kanssa päättyy. Tuolloin PSG ei enää saa pelaajasta siirtokorvausta, joten seuralla on nyt todella haastava päätös edessään sen suhteen, myykö se pelaajan nyt ja kuittaa 160 miljoonaa euroa, vai päästääkö se tähtensä vuoden kuluttua siirtymään ilmaiseksi.

Eurosportin mukaan PSG on jo tarkkaillut korvaajaehdokkaita, ja yksi pelaaja on noussut ylitse muiden. Kyseessä on Brasilian maajoukkuetähti Richarlison, joka edustaa seurajoukkuetasolla Evertonia.

Richarlisonin kerrotaan olevan erittäin onnellinen Evertonissa, mutta häntä kiehtoo pelaaminen PSG:n tähtisikermässä. Brassitaituri haluaisi erityisesti pelata yhdessä Neymarin kanssa, joka on hänen läheinen ystävä ja idoli. Richarlisonin edustajilla on myös läheiset välit PSG:n seurajohtoon, joten siirto vaikuttaa hyvin todennäköiseltä, mikäli Mbappé Pariisista lähtee.