Onko PSG:lle yhtään pysäyttäjää? Ranskan hallitseva mestari kaatua jysähti ensimmäiseen aitaan 0–4

© Kuva: Getty Images

Myöhään lauantai-iltana Pariisin Parc des Princesillä vietettiin juhlia. Paris Saint-Germainia kannattamaan tullut yleisö — mukaan lukien F1-osakilpailuvoittaja Pierre Gasly, moninkertainen olympiavoittaja Teddy Riner ja NBA-tähtönen Evan Fournier — saivat todistaa läheltä Lionel Messin ja kumppaneiden esittelytilaisuutta.

PSG:n pitäessä omaa show’taan unohtui, että Ranskan hallitseva mestari Lille oli jatkanut mestaruutensa puolustamista aiemmin päivällä.

Hirvittävän todennäköiseltä tuon upean saavutuksen uusiminen ei näytä. Kauden toisessa ottelussaan Lille hävisi Nicelle suoraan 0–4 (0–3). Entistä nöyryyttävämpää on se, että Nicea koutsaa Lillen viime kauden valmentaja Christophe Galtier.

Tanskan maajoukkuehyökkääjä Kasper Dolberg rokotti Lilleä kahdesti, Hicham Boudaoui kerran. Amine Gouiri onnistui maalaamaan pilkulta.

Lillellä on toistaiseksi kasassa yksi piste kahdesta ottelusta. Mitä tahansa tuleman pitää, Lille voi aina lohduttautua sillä, että se on jo voittanut yhden pokaalin tällä kaudella, kun se vastoin kaikki odotuksia kaatoi taas PSG:n Ranskan supercupissa elokuun alussa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.