Leo Messi, Leo Messi!

Niin huutaa kajottivat villiintyneet pariisilaiset lauantai-iltana ennen PSG:n rutiininomaista 4–2-kotivoittoa Strasbourgista.

Messi seisoi ja hymyili onnellisen oloisen uusille faneilleen. 49 tuhannelle silmäparille hän oli se suurin vetonaula, kun PSG:n uudet hankinnat Achraf Hakimi, Georginio Wijnaldum, Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos ja Messi piipahtivat kentällä poseeraamassa kuvaajille.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Siavoush Fallahi

@SiavoushF
PSG ultras always put on a good hood block party

22-vuotiaan Kylian Mbappén ei sen sijaan tarvinnut jalallaankaan astua kentälle, kun hänelle jo buuattiin yhteen ääneen. Tämä tapahtui joukkueen avauskokoonpanon esittelyssä, Simone Roveran julkaiseman videon perusteella.

Vihellysten taustalla ovat arvatenkin Mbappén siirtohuhut. Nuorukainen ei ole laittanut puumerkkiään PSG:n tarjouksiin, koska hänellä on ollut kiire flirttailla Real Madridin kanssa. Messin tuloonkin hän on tiettävästi suhtautunut nuivasti.

Mbappé ei pahemmin antanut kotikatsojien palautteenannon mennä ihon alle. Hän avasi kauden maalitilinsä 24. minuutilla, tosin sievoisen onnen avulla. Maali merkittiin pitkään omaksi maaliksi, koska se oli Strasbourg-puolustaja, joka päällään ohjasi Mbappén kaukaa lähteneen yrityksen verkkoon.

Osumansa jälkeen Mbappé helisteli alituiseen pienseuran puolustusta (ja varmaan voitti osan yleisöstä puolelleen). Strasbourg ei löytänyt aseita, joilla se olisi voinut pysäyttää Mbappén purevia juoksuja boksiin. Siten ranskalaislaituri pääsi tarjoilemaan pallon pari kertaa maalin eteen Julian Draxlerille ja Pablo Sarabialle, joiden ei tarvinnut kuin nilkkaansa suoristaa täysonnistumista varten.

Vaan saapa nähdä, onko Mbappé nyt halukkaampi jäämään PSG:hen, kun vastaanotto Pariisissa on tätä tasoa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Get French Football News

@GFFN
Kylian Mbappé audibly booed by the Parc des Princes crowd as his name is read out for the tonight’s lineups. (📽: @SimoneRovera)