Somessa spekuloitiin Dortmund-tähden siirrolla – sitten paikalle saapui sisäpiiriläinen, joka räjäytti potin

© Kuva: Getty Images

Siirtohuhut jylläävät ympäri vuoden. Osa niistä pitää paikkaansa, osa on silkkaa huttua ja osa niistä saattaa sisältää osittaisen totuuden.

Yksi viime päivinä esiintyneistä siirtohuhuista on Borussia Dortmundin keskikenttäpelaajan Axel Witselin potentiaalinen maisemanvaihdos. Italialaislehti Tuttosport uutisoi tällä viikolla, että Juventus ja Aston Villa tarkkailevat Witseliä, joka on artikkelin mukaan saatavissa vain viidellä miljoonalla eurolla, koska hänen sopimuksensa Dortmundissa päättyy tämän kauden jälkeen.

Eräs Twitter-käyttäjä jakoi Sport Witnessin kääntämän Tuttosportin artikkelin aikajanallaan ja kommentoi, että viisi miljoonaa euroa Witselistä olisi halpa ostos. Hän sanoi myös, että Dortmund tekisi ison virheen luopuessaan Belgian maajoukkuepelaajasta.

Julkaisun kommenttikenttään ilmestyi pari päivää myöhemmin herra nimeltä René Marić, joka lyttäsi Tuttosportin väitteet täysin.

Voit katsoa twiitin alta. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

– Tämä on selkeää potaskaa. En ymmärrä, miten jotkut ihmiset esittävät, ettei tässä vain haeta [vetävää] otsikkoa.

Eräs toinen käyttäjä kysyi vuorostaan Marićilta, mikä on hänen lähteensä asiaan. Tähän Marić vastasi kuvalla, jossa hän kävelee Witselin kanssa jalkapallokentällä Dortmundin asu yllään. Hän on nimittäin Dortmundin apuvalmentaja.

Marić on toiminut jo usean vuoden apuvalmentajana Marco Roselle, joka siirtyi Dortmundin päävalmentajaksi tänä kesänä. Aiemmin he ovat valmentaneet yhdessä Borussia Mönchengladbachissa ja Red Bull Salzburgissa.

Voit katsoa twiitin alta. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.