Yhtenä kaikkien aikojen jalkapalloilijoista pidetty Pelé on vahvistanut sosiaalisessa mediassa käyneensä leikkauksessa, josta häneltä poistettiin kasvain paksusuolesta. Leikkaus onnistui hyvin.

Kolminkertainen maailmanmestari paljasti myös, että kasvain havaittiin sairaalassa viime viikolla tehdyissä testeissä. 80-vuotias brasilialainen on optimistinen toipumisensa suhteen.

– Kävin viime lauantaina leikkauksessa, jossa minulta poistettiin epäilyttävä vaurio paksusuolesta, Pelé kirjoitti.

– Kasvain tunnistettiin testeissä, joista kerroin viime viikolla. Onneksi olen tottunut juhlimaan suuria voittoja kanssanne. Valmistaudun tähän otteluun hymy kasvoillani, täynnä optimismia ja elämäniloa, perheeni ja ystävieni rakkauden ympäröimänä.

[readmore from=Pele]

Muutamaa päivää aiemmin Pelé kiisti somessa huhut, joiden mukaan hän olisi pyörtynyt sairaalassa. Hän kertoi menneensä sairaalaan koronapandemian lykkäämiä rutiinitestejä varten.

– Kertokaa heille, etten pelaa ensi sunnuntaina, Pelé vitsaili tuolloin.

Pelé teki uransa aikana yli tuhat maalia seura- ja maajoukkueessa, joista suurimman osan brasilialaiselle Santosille, jota hän ylivoimaisesti pisimpään edusti. Hän pelasi MM-kisoissa neljä kertaa ja juhli Brasilian joukkueen kanssa mestaruutta vuosina 1958, 1962 ja 1970. Pelé on edelleen Brasilian kaikkien aikojen maalintekijä tehtyään 77 maalia 92 maaottelussa.

Pelén Instagram-viesti on nähtävissä alla tai tämän linkin takana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pelé (@pele)