Veikkausliiga
HJK – HIFK
Keskiviikko 27.10. klo 18:30

Kauden viimeinen Stadin derby pelataan mielenkiintoisessa tilanteessa. HJK:lle kyseessä on do or die -tyyppinen tilanne: ottelu on kerta kaikkiaan pakko voittaa mestaruustaistelun vuoksi. HIFK tulee otteluun ilman sen suurempaa motivaatiota ja paineettomassa tilassa, mutta derbypeli sytyttää joukkueen ja sen kannattajat liekkeihin vuorenvarmasti. Niinpä Klubille ei voi ennustaa mitenkään helppoa iltaa – varsinkin, kun sen syksy on ollut kaikkea muuta kuin loistava.

Klubista on nimittäin kauden edetessä tullut esiin inhimillisiä piirteitä: alakerta ei pidä entiseen malliin, ja varsinkin maalilla Jakob Tånnanderia on kova ikävä. Maccabi Tel Avivia vastaan tuli euro-ottelussa täydellinen mahalasku, mutta Toni Koskelan suojatit kokosivat kiitettävästi itsensä sunnuntaiseen Inter-otteluun. Pelitahti on Veikkausliigan lopussa kireä, ja pelaajat sekä henkisesti että fyysisesti kovilla. Silti tähän otteluun on varmasti pakko pistää parasta kentälle, vaikka mikä olisi.

HIFK kävi kairaamassa Kuopiosta tasapelin ja antoi paikallisvastustajalleen toiveita mestaruuden suhteen. KuPS oli ottelussa niskan päällä, mutta Calum Ward teki muutaman hienon torjunnan. Paikallispeliin lataudutaan varmasti parhaan mukaan, vaikka mahdollisuudet eurokentille ovat menneet: Joaquin Gómez tietää jo valmiiksi, mitä Helsingin herruus vaatii. Sakari Mattila palaa pelikiellosta, mutta Mosa Yaghoubi jatkaa omaa pekkaansa.

Lyö vetoa ottelusta:

Klubi on luonnollisesti ottelussa suosikki, mutta HIFK ei ole alistunut derbyissä huutolaispojan asemaan. Tässäkin ottelussa joukkueella on kertoimia paremmat menestysmahdollisuudet. Vetoihin otetaan tasoitus, joka sallii vielä maalin tappionkin: Aasialainen tasoitus, HIFK +1.5 kertoimella 1,80.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS