Kylian Mbappé myönsi: Haukkui Neymaria vaihtopenkillä pummiksi – ”Tällaisia juttuja tapahtuu jalkapallossa koko ajan”

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Kylian Mbappé myöntää, että hänellä meni toissa viikonloppuna hermot joukkuekaveriinsa Neymariin sarjaottelussa Montpellieriä vastaan.

TV-kamerat ikuistivat, kun vaihtoon otettu Mbappé valitti vieressään istuneelle Idrissa Guyelle tyytymättömän oloisena sitä, että hänelle ei syötetty palloa. Eri ranskalaislähteet tulkitsivat Mbappén sanoja kuvanauhalta eri tavoin, mutta useat uskoivat ranskalaishyökkääjän kohdistaneen kommenttinsa Neymariin, jonka kanssa hänen yhteispelinsä ei oikein sujunut.

PSG:n päävalmentaja Mauricio Pochettino vakuutti myöhemmin, että Mbappén ja Neymarin välit ovat kunnossa. L’Équipe kysyi tuoreessa haastattelussaan, sanoiko Mbappé todella Neymaria ”pummiksi”, mihin ranskalaishyökkääjä vastasi myöntävästi. Hän kuitenkin muistutti, että huippu-urheilussa ovat usein tunteet pinnassa.

– Kyllä, kyllä. Minä sanoin sen. Tällaisia juttuja tapahtuu jalkapallossa koko ajan. Se ei vain voi jäädä roikkumaan ilmaan, sanoi Mbappé Goalin mukaan.

– Sen takia puhuin hänelle heti sen jälkeen, koska siitä tuli iso juttu. Meidän välillämme on jo aiemmin ollut muutama tuollainen sananvaihto ja niitä tulee olemaan jatkossakin, koska haluamme voittaa, mutta se ei saa olla katkeraa.

– Tähän ei liity katkeruutta, koska arvostan häntä pelaajana ja miehenä ja ihailen sitä, mitä hän on. Mutta siinä kaikki. En ollut tyytyväinen yhteen syöttöön. Kerran minullekin kävi niin: en syöttänyt palloa ja hän ei ollut tyytyväinen. Mutta meidän välillämme ei ole ongelmaa.


Leicester – Tottenham | Jääkö Tottenham telineisiin? ⭐️⭐️½