Liverpool oli tyly vieras Old Traffordilla sunnuntain huippukamppailussa Valioliigassa, kun se murjoi kotijoukkue Manchester Unitedin maanrakoon lukemin 5-0.

Mohamed Salah iski hattutempun ja Naby Keita sekä Diogo Jota onnistuivat maalinteossa kertaalleen.

Ottelussa nähtiin myös kaksi tilannetta, jotka kuumensivat tunteita kentällä. Avausjakson loppupuolella Cristiano Ronaldo rikkoi turhautuneena vieraiden Curtis Jonesia. Vielä vihellyksen jälkeen Ronaldo potkaisi Jonesin sylissä ollutta palloa kovalla voimalla. Portugalilainen säästyi kuitenkin punaiselta kortilta saatuaan tilanteesta vain keltaisen kortin.

Toiselle jaksolle kentälle tullut Paul Pogba puolestaan lensi suihkun puolelle punaisella kortilla tunnin pelin jälkeen. Ranskalainen taklasi rumasti maalinteossa aiemmin onnistunutta Keitaa, joka joutui jättämään ottelun lopulta kesken taklauksen johdosta. Keita jouduttiin kantamaan paareilla pois kentältä.