Manchester Unitedin alkukaudessa on ollut toki hetkensä, mutta suurilta osin Old Traffordin kotiyleisö, kannattajat ympäri maapalloa ja toki organisaatio itse ovat varmasti pettyneitä.

Päävalmentaja Ole Gunnar Solskjær on saanut hurjaa kritiikkiä ja norjalaisvalmentajan seuraajia on spekuloitu melkeinpä jo kauden alkukierroksista asti.

Ranskalaistähti Paul Pogba on välillä istuskellut penkillä, vaikka olisi kunnossa. Kannattajien epäsuosioon joutuneen tähden ura jatkunee toisaalle.

Myös kapteeni Harry Maguire on saanut suuren osan soraäänten vyörystä. Onpa kriitikoiden hampaisiin ajoittain joutunut myös kauden alla Manchesteriin palannut supertähti Cristiano Ronaldo.

Portugalilainen on paukuttanut karmeaan tahtiin maaleja, mutta muun muassa seuraikoni Gary Neville totesi Ronaldon haittaavan Unitedin pelitapaa olemattomalla pallottomalla prässillään.

Manchester United on kokenut kaksi varsin tylyä nöyryytystä kotikentällään. Liverpool juoksi Unitedin yli murskaavasti lukemin 5-0. Paikallisvastustaja City voitti Old Traffordilla vain 2-0, mutta liki yhtä kaukana voitosta United oli tuolloinkin.

Ronaldon ja toisen portugalilaistähden Bruno Fernandesin kerrotaan aloittaneen jo norjalaisvalmentajan ulossavustaminen.

Independentin mukaan Ronaldo on kauhistellut ja valitellut niin valmentaja Solskjæria kuin seuran nykytilaa Manchester Unitedin vanhoille pelikavereilleen.

Hänen kerrottaan verraneen tämän päivän Unitedia ”vanhoihin hyviin aikoihin”. Tässä tapauksessa puhuttaneen siis portugalilaisen ensimmäisestä visiitistä Old Traffordille, kun Sir Alex Ferguson hankki nuoren suurlupauksen joukkoihinsa.

Tilanne jättiseuran sisällä alkaa käymään ilmeisen tulenaraksi. Independentin lähteiden mukaan Ronaldo on tällä hetkellä raivoissaan. Sitä tunnetilaa tuskin helpotti maaottelutauko.

Portugali konttasi kotonaan Serbiaa vastaan ja menetti MM-karsintojen lohkovoittonsa sekä samalla suoran MM-kisapaikkansa. Ronaldo joutuu maansa kanssa jatkokarsintaan.

Tuolloin tähtipelaajan kiukun sai kokea maajoukkueluotsi Fernando Santos. Valioliigan puolella Manchester United matkustaa tulevana lauantaina Watfordin vieraaksi. Ottelu alkaa kello 17.00.

Onko tämä kaksikko vielä väleissä? Savustaako Ronaldo norjalaisvalmentajan ulos? Getty Images.