Ranskalaismediat ovat viime aikoina yhdistäneet vahvasti Zinédine Zidanea PSG:n peräsimeen.

PSG:n nykyinen päävalmentaja Mauricio Pochettino saattaa jättää pestinsä pian. PSG:n seurajohto ei ole tyytyväinen Pochettinon työhön ja lisäksi Manchester Unitedin kerrotaan haluavan hänet uudeksi päävalmentajakseen.

Samir Nasri käväisi RMC:n haastattelussa ja otti kantaa Zidanen mahdolliseen PSG-pestiin. Nasrin mielestä siinä ei olisi mitään kummallista – oikeastaan päinvastoin.

– Mielestäni se ei olisi niin outoa. Ei siinä olisi mitään kummallista, jos Zidane valmentaisi PSG:tä. Zidanen työ on valmentaa. Lisäksi emme voi unohtaa, miten hyvät välit hänellä on qatarilaisten (PSG:n johtoportaan) kanssa. Zidane on myös osoittanut kykenevänsä käsittelemään hyvin supertähtiä. Hän oli ensimmäinen valmentaja, joka onnistui suostuttelemaan Cristiano Ronaldon lepäämään silloin tällöin, Nasri muistutti.

– Pelaajat kunnioittavat Zidanea hänen upean pelaajauransa vuoksi. Neymarin ja Kylian Mbappén kaltaiset pelaajat kuuntelevat enemmän häntä kuin jotain toista valmentajaa, kun Zidane pyytää heitä tekemään kentällä tiettyjä asioita. Lisäksi Zidanen PSG-pesti voisi lopulta varmistaa sen, että Mbappé tekee jatkosopimuksen PSG:n kanssa.

Mbappén sopimus PSG:n kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Lähde: MARCA