Kapteeni Tim Sparv huomioi Huuhkajissa lopettaneet kollegansa: ”Hatut päästä”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien taival vuoden 2022 MM-kisojen karsinnoissa päättyi tiistaina, kun Ranska haki Helsingistä 2-0-vierasvoiton ja teki tyhjiksi Suomen haaveet jatkokarsintoihin pääsystä. Samalla päättyi myös tietynlainen ajanjakso, kun maajoukkueen luotettavat keskuspuolustajat Paulus Arajuuri ja Joona Toivio ilmoittivat ottelun jälkeen ansiokkaiden maajoukkueuriensa päättyneen.

Kokeneiden topparien ilmoitus avasi paitsi miesten omat kyynelkanavat, niin luultavasti myös monet silmäkulmat niin kotikatsomoissa kuin stadionin lehtereilläkin.

– Tuo (kannattajien kiittäminen) oli ikimuistoinen hetki. En oikein pysty sanoin kuvailla. Olen tosi kiitollinen meidän kannattajista, Toivio totesi TV-haastattelussa kentän laidalla.

Suomen joukkueen vanhin pelaaja MM-karsintaprojektissa oli Tim Sparv. Polvivaivoista ja puuttellisesta pelituntumasta kärsinyt kapteeni ei kuitenkaan neljässä viimeisessä ottelussa Suomen kokoonpanossa ollut. Kaikkiaan Sparv pelasi kahdeksasta MM-karsintaottelusta vain kahdessa, yhteensä yhdeksän minuutin verran.

Kapteeni huomioi luonnollisesti pitkäaikaisten kollegojensa ja adjutanttiensa maajoukkueuran päättymisen. Sparv omisti Arajuurelle ja Toiviolle oman englanninkielisen twiittinsä.

– Hatut päästä näille kahdelle herrasmiehelle. Teillä molemmilla on ollut mahtava ura Huuhkajissa. Ilman teidän otteitanne kentällä ja läsnäoloanne pukukopissa emme olisi ikinä pärjänneet näin hyvin viime vuosina. Valtava kunnioitus, Sparv kirjoitti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.