Zenicasta ei Huuhkajille apua herunut – Ukraina rymisteli toisella jaksolla voittoon

© Kuva: Getty Images

Ukraina kaatoi tiistaina Bosnia-Hertsegovinan vieraskentällä 2-0 MM-karsintojen päätösottelussaan.

Tiistain tulosten myötä Ukraina kapusi Suomen ohi karsintalohkossa ja nappasi siten paikan jatkokarsintaan. Huuhkajat hävisi samaan aikaan pelatussa ottelussa 0-2-lukemin Ranskalle, jonka lohkovoitto ja kisapaikka varmistuivat jo ennen tiistaita.

Ukraina siirtyi johtoon vajaan tunnin kohdalla Oleksandr Zintšenkon osumalla. Kotijoukkueen puolustus pysäytti Ukrainan ensimmäisen keskityksen, mutta irtopallo valui maalin edustalle Zintšenkolle, jolla oli helppo työ hoitaa homma loppuun.

Loppulukemat taululle laukoi Artem Dovbyk, joka pääsi 79. minuutilla läpiajoon ja viimeisteli viileästi alanurkkaan.

Voit lukea Suomen ja Ranskan välisestä ottelusta tästä linkistä.

LUE MYÖS:

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!