Huuhkajien Leo Väisänen palkittiin Ruotsissa – vaihtuuko osoite ensi kaudeksi?

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien keskuspuolustaja Leo Väisänen on valittu seurajoukkueensa Elfsborgin miesjoukkueen vuoden pelaajaksi. Allsvenskanin kauden 2021 nelonen IF Elfsborg kertoi valinnasta Suomen itsenäisyyspäivänä kotisivuillaan julkaisemassa uutisessa.

24-vuotias Väisänen kuului läpi koko kauden Elfsborgin luottopelaajiin. Hän oli sivussa vain muutamista otteluista ja pelasi yhteensä 23 sarjaottelustaan yhtä vaille kaikissa täydet 90 minuuttia. Tilastoihin suomalaispuolustajalle kirjattiin kolme maalia, yksi maalisyöttö ja kaksi varoitusta.

Vaikka Väisäsellä on Elfsborgin kanssa sopimusta jäljellä kesään 2023 saakka, on mahdollista, että hän pelaa jo ensi vuonna jossain muualla kuin Ruotsissa. Suomalainen on tehnyt hyvillä otteillaan sekä seura- että maajoukkueessa varmasti vaikutuksen moniin kykyjenetsijöihin, ja kuka ties muutto voisi olla edessä jo tammikuussa.

Ainakin Boråsin paikallislehti BT Fotboll uskoo, että Väisästä ei enää ensi kaudella Elfsborgin joukkueessa nähdä. Voi siis hyvin olla, että Elfsborg suostuu myymään Väisäsen toiseen seuraan ja olettavasti kovempaan liigaan.

Kausi 2021 oli Väisäsen toinen Elfsborgissa ja Allsvenskanissa. Suomesta hän lähti elokuussa 2018, kun hän siirtyi RoPS:sta hollantilaiseen FC Den Boschiin. Sieltä matka jatkui puolentoista Hollannin toisella sarjatasolla vietetyn vuoden jälkeen Elfsborgiin tammikuussa 2020.


Leicester – Tottenham | Jääkö Tottenham telineisiin? ⭐️⭐️½