24-vuotias Huuhkajien keskuspuolustaja Leo Väisänen pelasi Allsvenskanissa erinomaisen kauden 2021. Siitä käy todisteeksi vaikkapa se, että hänen seuransa Elfsborg palkitsi suomalaisen kauden parhaana pelaajanaan.

Paikallismedia arveli heti kauden päätyttyä, että on hyvin epätodennäköistä, että Väisänen enää ensi kaudella Elfsborgissa jatkaisi. Mitä ilmeisimmin seura valmistautuu luottotopparinsa myymään, ja nyt huhuihin on noussut myös ensimmäinen mahdollinen ostaja.

Siirtoasioihin perehtynyt ruotsalaistoimittaja Daniel Kristoffersson kertoi Studio Allsvenskanin podcast-lähetyksessä, että MLS:n Austin FC on Väisäsestä kiinnostunut. Laajennusjoukkue Austin pelasi tänä vuonna ensimmäisen kautensa MLS:ssä, kapteeninaan toinen suomalainen Alexander Ring.

MLS:ssä pelasi päättyneellä kaudella neljä suomalaispelaajaa. Ringin lisäksi Minnesota Unitedissa pelasivat Robin Lod ja Jukka Raitala ja Montréal CF:ssä Lassi Lappalainen.

Finsvenskan

@Finsvenskan
Länsinaapurin siirtoguru @DKristoffersson sanoo Studio Allsvenskanin podcastissa että MLS-jengi Austin jahtaa Elfsborgin Leo Väisästä (ajassa 28.15) #ruotsifutis #huuhkajat play.acast.com/s/studioallsve…

Johan Dykhoff

@JohanDykhoff34
@TonyCardone According to a very reliable Swedish soccer journalist Austin FC are interested in Leo Väisänen, who is a really good Finnish center back at Swedish club Elfsborg.