Bayern München ja Barcelona kohtaavat keskiviikkona Mestarien liigan lohkovaiheen päätösottelussa typötyhjällä Allianz Arenalla.

Bayern on ollut vakuuttava koko alkukauden ja marssinut eurokentillä voitosta voittoon. Lohkovoitto on varmistunut jo aikapäiviä sitten, joten müncheniläisillä ei ole panosta tulevassa kotiottelussaan.

Barcelonalla sen sijaan on panokset tapissa. Sen on venyttävä Münchenissä vierasvoittoon, mikäli Benfica voittaa kotiottelussaan lohkon heittopussi Dynamo Kiovan. Muutoin kataloonit jatkavat keväällä europelejään Eurooppa-liigassa.

Moni varmasti odotti – ja Barcelonassa toivottiin – että Bayern lähtisi heille täysin panoksettomaan otteluun kakkosmiehistöllä. Toisin on kuitenkin käymässä, sillä Bayernin päävalmentaja Julian Nagelsmann paljasti ottelun alla yllätysuutisen.

– Haluan lähettää terveiset Lissaboniin ja vakuuttaa, että lähdemme otteluun parhaalla mahdollisella joukkueella, Nagelsmann täräytti tiistain lehdistötilaisuudessa.

Bayernilta on toki sivussa ottelusta muun muassa Serge Gnabry, Leon Goretzka ja Joshua Kimmich, mutta vastoin ennakko-odotuksia kentällä tullaan näkemään Nagelsmannin kommenttien perusteella Robert Lewandowski, Thomas Müller, Leroy Sane, Kingsley Coman, Manuel Neuer ja muita Bayernin tähtipelaajia.

LUE MYÖS: Mestarien Liigan lohkovaihe huipentuu – näissä otteluissa suurimmat panokset päätöskierroksella