Englannin Valioliigassa nähtiin keskiviikkoiltana kaksi sairaskohtausta eri otteluissa.

Watfordin ja Chelsean välinen ottelu keskeytyi reiluksi puoleksi tunniksi, kun eräs kannattaja sai sydänpysähdyksen katsomossa.

Peliä oli takana vajaat kymmenen minuuttia, kun pelaajat viittilöivät lääkintähenkilökuntaa kiirehtimään katsomoon. Pari minuuttia myöhemmin erotuomari käski joukkueet pukukoppeihin.

Sydänpysähdyksen saaneen katsojan tila saatiin vakautettua ennen kuin hänet vietiin läheiseen sairaalaan. Hetkeä myöhemmin pelaajat palasivat kentälle lämmittelemään ennen kuin ottelua jatkettiin 32 minuutin tauon jälkeen. Chelsea voitti Watfordin 2-1.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Watford Football Club

@WatfordFC
The players have returned to the field in preparation of play resuming.

Our thoughts are with the fan – who had a cardiac arrest but has now been stabilised – and all those affected.

Thank you to the medical staff, players and fans for their quick response. 💛

Illan toinen sairaskohtaus nähtiin Southamptonin ja Leicesterin ottelussa toisen puoliajan alussa.

Stadionilla kerrottiin, että toisen jakson alku viivästyy katsomossa sattuneen sairaskohtauksen takia. Katsojan tila vakautettiin ennen kuin hänet vietiin sairaalaan, ja peliä jatkettiin noin 15 minuutin viiveellä. Southampton ja Leicester pelasivat 2-2-tasapelin.

Lokakuun puolivälissä eräs Newcastlen kannattaja lyyhistyi katsomossa ottelussa Tottenhamia vastaan. Tottenhamin pelaajat Eric Dier ja Sergio Reguilón osoittivat hoitohenkilökunnan oikeaan paikkaan.

80-vuotiasta kannattajaa elvytettiin stadionilla ennen kuin hänet vietiin sairaalaan, josta hän pääsi kotiin pari viikkoa myöhemmin.