Valioliigassa kaksi sairaskohtausta katsomoissa samana iltana – toinen peli keskeytettynä puoli tuntia

© Kuva: Getty Images

Englannin Valioliigassa nähtiin keskiviikkoiltana kaksi sairaskohtausta eri otteluissa.

Watfordin ja Chelsean välinen ottelu keskeytyi reiluksi puoleksi tunniksi, kun eräs kannattaja sai sydänpysähdyksen katsomossa.

Peliä oli takana vajaat kymmenen minuuttia, kun pelaajat viittilöivät lääkintähenkilökuntaa kiirehtimään katsomoon. Pari minuuttia myöhemmin erotuomari käski joukkueet pukukoppeihin.

Sydänpysähdyksen saaneen katsojan tila saatiin vakautettua ennen kuin hänet vietiin läheiseen sairaalaan. Hetkeä myöhemmin pelaajat palasivat kentälle lämmittelemään ennen kuin ottelua jatkettiin 32 minuutin tauon jälkeen. Chelsea voitti Watfordin 2-1.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Illan toinen sairaskohtaus nähtiin Southamptonin ja Leicesterin ottelussa toisen puoliajan alussa.

Stadionilla kerrottiin, että toisen jakson alku viivästyy katsomossa sattuneen sairaskohtauksen takia. Katsojan tila vakautettiin ennen kuin hänet vietiin sairaalaan, ja peliä jatkettiin noin 15 minuutin viiveellä. Southampton ja Leicester pelasivat 2-2-tasapelin.

Lokakuun puolivälissä eräs Newcastlen kannattaja lyyhistyi katsomossa ottelussa Tottenhamia vastaan. Tottenhamin pelaajat Eric Dier ja Sergio Reguilón osoittivat hoitohenkilökunnan oikeaan paikkaan.

80-vuotiasta kannattajaa elvytettiin stadionilla ennen kuin hänet vietiin sairaalaan, josta hän pääsi kotiin pari viikkoa myöhemmin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.