Marko Rajamäki on toiminut viimeiset vuodet Veikkausliigan asiantuntijana. Hän on ollut tuttu näky studiovieraana Ruutu+:n lähetyksissä.

Rajamäki valmensi edellisen kerran Kuopion Palloseuraa vuonna 2016. Hänen sopimuksensa päättyi vuoden viimeisenä päivänä. Eli pian tulee kuluneeksi jo viisi vuotta suomalaisvalmentajan edellisestä pestistä tuolla saralla.

53-vuotias valmentaja pelasi pitkän ja komean pelaajauran ennen siirtymistään kentän laidalle. Suurimman osan urastaan Rajamäki vietti Suomessa, mutta kävi pelaamassa myös Saksassa ja Skotlannissa. Hänellä on myös 17 A-maaottelua tilillään.

Ennen kaikkea kolmen vuoden rupeama Greenock Mortonin riveissä jätti jälkensä myös skotlantilaisseuran kannattajiin. Suomalaishyökkääjästä muodostui yksi fanien suosikeista.

Rajamäki saapui Mortoniin vuonna 1994 ja pelasi seurassa liki sata ottelua. Nykyisin Skotlannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava seura etsii tällä hetkellä uutta manageria.

Greenock Telegraphin mukaan Rajamäki olisi kiinnostunut palaamaan valmentamisen pariin vanhassa seurassaan.

Lehdessä kerrottiin, että suomalaisvalmentaja on lähestynyt Mortonin seurajohtoa ja ilmaissut mielenkiintonsa työpaikkaa kohtaan.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Futissiirrot

@futissiirrot
Marko Rajamäki on ilmaissut kiinnostuksensa avoinna olevaan skotlantilaisen Mortonin managerin pestiin, johon hakuaika päättyi tällä viikolla #Huuhkajat
greenocktelegraph.co.uk/news/19783637.…