Kakkosessa omalla tavallaan asioita tekevä ja uutta nousua rakentava Salon Palloilijat on taas noussut uutisiin. Taye Taiwon pelaajahankinta oli jymypaukku, mutta nyt seura on tekemässä reality-ohjelmaa itsestään.

SalPa on nimennyt tavoitteekseen nousta ensi kauden päätteeksi Ykköseen. Nyt ilmeisesti seuran ensi kauden koitoksia ollaan tallentamassa omaksi tv-ohjelmaksi. Formaatti ja kerrontatapa ovat vielä auki.

SalPa hakee tällä hetkellä LinkedIn-alustalla yhteistyökumppaneita joukkueen tueksi. Tarjolla on mitä ilmeisemmin näkyvyyttä valtakunnallisesti.

– Miltä kuulostaisi brändinäkyvyys valtakunnallisesti ilmaiseksi esitettävässä jalkapallon realitysarjassa kaudella 2022?, SalPan päivitys alkaa.

Päivityksen mukaan ohjelma näytettäisiin ilmaiseksi valtakunnallisella suoratoistokanavalla.

Ulkomailla on nähty useampiakin mielenkiintoisia dokumentaarisia tv-sarjoja, joissa seurataan yhden joukkueen kautta nousuineen ja laskuineen. Yksi menestyneimmistä sarjoista on ollut Sunderland ’Til I die, joka seuasi usean kauden ajan Sunderlandin putoamista Valioliigasta aina Ykkösliigaan. Lisäksi tv-sarjoja on tehty muun muassa Tottenhamista, Manhcester Citystä sekä Juventuksesta.

Muutama vuosi takaperin Suomessakin nähtiin oma virityksensä reality-ohjelmasta jalkapallon saralla. TV-kanava Nelosella näytetyssä Playoff – Haluatko jalkapallotähdeksi? -sarjassa KuPS haki uutta pelaajaa testijakson kautta. Ohjelman vastaanotto oli vähintäänkin kaksijakoista.

Jos et näe ala olevaa päivitystä, voit katsoa sen tästä.