Manchester Unitedin maalivahti Dean Henderson on kiistänyt sosiaalisessa mediassa kiertäneet huhut, jotka hän on luokitellut ”loukkaaviksi ja täysin valheellisiksi”.

Brittimediassa uutisoitiin viikonloppuna, että nimeltä mainitsematon, ”maajoukkuepelejä kärkkyvä” Valioliiga-jalkapalloilija pidätettiin vuonna 2019 epäiltynä perheväkivallasta.

Sosiaalisessa mediassa ihmiset rupesivat arvuuttelemaan nimeämättömän pelaajan henkilöllisyyttä, ja osa arvauksista kohdistui Hendersoniin, joka on kolkutellut Englannin A-maajoukkueen ovia.

Unitedin kakkosvahti puuttui lopulta huhuihin, jotka ovat hänen mukaansa ahdistaneet hänen perhettään.

– En voi uskoa, että joudun tekemään tämän, mutta haluaisin käsitellä huhuja, jotka ovat tulleet julki parin viime päivän aikana, kommentoi Henderson Instagram-tilillään.

– Maailmassa on surullisia ihmisiä, jotka ovat liittäneet nimeni tällaisiin sopimattomiin, loukkaaviin ja täysin valheellisiin uutisiin.

– Minulla on perhe, johon tämä on vaikuttanut, joten halusin lopettaa huhut ja siirtyä eteenpäin.

Vuonna 2019 sattunut pidätys tapahtui sen jälkeen, kun Valioliiga-pelaajan silloinen tyttöystävä soitti viranomaisille ja väitti saaneensa yöllä uhkaavia viestejä. Poliisi otti myöhemmin kiinni Valioliiga-pelaajan, jota ei oikeudellisista syistä mainita raporteissa. Hän ei ole enää suhteessa ex-tyttöystävänsä kanssa.

utdreport

@utdreport
Dean Henderson on Instagram