Englannin kentillä esiintyi suurempien kilpailuiden otteluissa lauantaina neljä suomalaisjalkapalloilijaa.

Ykkösliigan AFC Wimbledoniin vastikään Fulhamista lainalle siirtynyt Terry Ablade pääsi kentälle vierasottelussa Charltonia vastaan, kun taistoa oltiin käyty varttia vaille täysi peliaika. Kärkipeluri ei pisteille joukkuettaan onnistunut nostamaan, vaan The Valleyn isännät voittivat pelin 3-2.

Hulliin puolestaan Brenftordista lainattu Marcus Forss tuli Mestaruussarjan kotiotteluun Prestonia vastaan mukaan, kun pelikello näytti 54. minuuttia. Turkulainenkaan ei onnistunut ryhmää auttamaan; ottelu päättyi lukemiin 0-1.

Teemu Pukki istui vaihteeksi pitkään penkillä, kun Norwich City vieraili Molineux’lla. Wolverhampton taipui lopulta FA Cupin ottelussa Kenny McLeanin avauspuolikkaan lisäajalla iskemällä osumalla. Pukki tuli kentälle 66. minuutilla.

Aapo Halme pelasi Barnsleyn avauskokoonpanossa FA Cup -ottelussa Huddersfieldin vieraana. Suomalaispakki jätti kentän puoliajan jälkeen, ja hänen joukkueensa putosi kilpailusta Terrierien 1-0 -voiton myötä.