UEFA pitää hätäkokouksen perjantaina – mitä päätöksiä voidaan odottaa?

© Kuva: Getty Images

UEFA tiedotti torstaina, että se pitää hätäkokouksen Venäjän ja Ukrainan tilanteen takia. Venäjä hyökkäsi sotilaallisesti varhain torstaiaamuna Ukrainaan.

UEFA kertoi, että se pitää perjantaina ”erityislaatuisen” kokouksen, johon osallistuu UEFA:n johtoryhmä puheenjohtaja Aleksander Čeferinin johdolla.

Kokouksessa käsitellään sitä, miten UEFA reagoi Venäjän sotatoimiin Ukrainaa vastaan. UEFA aikoo tiedottaa ja kommentoida tilannetta vasta kokouksen jälkeen.

Jos et näe alla olevia twiittejä, voit katsoa ne tästä. Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Mitä UEFA:lta voidaan odottaa?

Mestarien liigan finaali on määrä pelata keväällä Pietarissa. BBC:n tietojen mukaan UEFA on viemässä finaalin pois Venäjältä. Lisäksi UEFA varmasti pohtii venäläisseurojen ja maajoukkueen sulkemista kansainvälisistä kilpailuista, kuten MM-karsinnoista sekä UEFA:n alaisista seurajoukkueturnauksista.

Pietarin Zenit pelaa torstai-iltana Real Betisiä vastaan Eurooppa-liigan pudotuspelien toisessa osaottelussa. Lisäksi Eurooppa-liigassa mukana on yhä Moskovan Spartak, joka eteni suoraan neljännesvälieriin.

Mestarien liigassa tai Konferenssiliigassa ei ole enää jäljellä venäläisiä joukkueita. Sen sijaan Venäjän miesten maajoukkueen pitäisi pelata Puolaa vastaan maaliskuussa MM-karsintojen jatkokarsinnassa.

LUE MYÖS:


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.