Valioliiga
Arsenal – Liverpool
Keskiviikko 16.03. klo 22:15

Manchester Citylle jaettiin Valioliigan pystiä monesta suunnasta jo keskitalvella, ja yllekirjoittanut sortui samaan hätäisyyteen. Tällä hetkellä tilanne on kuitenkin se, että voittamalla Arsenalin tänään Liverpool olisi enää pisteen päässä Citystä. Arsenalia ei kuitenkaan ole totisesti helppoa voittaa tällä hetkellä. Liverpool pelaa Cityä vastaan ottelun huhtikuussa, jolloin mestaruuden suhteen tullaan ratkaisemaan paljon.

Arsenal voitti viikonloppuna Leicesterin ansaitusti, ja venytti voittoputkensa Valioliigassa viiteen otteluun. Erityisen kova ei joukkueen ohjelma kuitenkaan ole viime viikkoina ollut. Gunnersin ohjelmassa ei ole europelejä tai FA Cupia rasitusta lisäämässä, vaan Mikel Artetan suosikit voivat keskittyä ainoastaan sarjapeleihin. Viikonloppuna kaatui Leicester puhtaasti ja ansaitusti. Takehiro Tomiyasu on isäntien ainoa varma poissaolija.

Mohamed Salah joutui jättämään kentän kesken Brighton-ottelun, ja on tähän otteluun epävarma tapaus, vaikkei vamma todennäköisesti paha olekaan. Myös Ibrahima Konaten pelaaminen on epävarmaa, mutta muuten punaiset lähtevät otteluun terveinä. Brightonin kaataminen vakuuttavasti oli paluuta normaaliin päiväjärjestykseen sen jälkeen, kun Inter pisti Mestarien liigan jatkopaikan jännäksi.

Lyö vetoa ottelusta:

Arsenal on tällä hetkellä erittäin kova vastus kenelle vaan – pelin osa-alueet ovat nätisti kasassa. Pool on kuitenkin hetkeen kovin vastus, ja kyllä katse väkisinkin kääntyy vierasvoittoon, vaikka siitä alle kahden kertoimia tarjotaankin. Tartutaan markkinoiden kovimpaan tarjoukseen: Liverpool voittaa kertoimella 1,96.

LYÖ VETO LUCKY SPORTSILLA