Valioliiga
Norwich – Brentford
Lauantai 05.03. klo 17:00

Valioliigan putoamistaistelu käy kiivaana: vielä löytyy ainakin puoli tusinaa joukkuetta, jotka joutuvat puristamaan sarjapaikkansa puolesta. Putoajakandidaattien keskinäisissä otteluissa onkin poikkeuksetta ylimääräistä kipinää. Uuteen syöksykierteeseen ajautuneella Norwichilla alkaa olla viimeinen oljenkorsi – Brentford olisi suorastaan pakko voittaa.

Norwichin tappioputki jatkui viikolla Liverpoolia vastaan: Kanarialinnut yritti parhaansa, mutta lähtö FA Cupista tuli silti. Valioliigan puolella on ollut tammikuun voittojen jälkeen kovin hiljaista, eikä esitykset ole yleisesti ottaen häikäisseet. Kokoonpanopuolella iltapäivän isännillä on pari poissaoloa, mutta Max Aarons sekä Ozan Kabak saattavat olla tässä ottelussa jo pelikunnossa. Teemu Pukki on varmaankin itsestään selvä avauksen mies.

Brentfordilta puuttuvat lauantaina muonavahvuudesta loukkaantunut Tarige Fosu-Henry sekä pelikieltoaan kärsivä Josh Dasilva. Brentford on ollut koko alkuvuoden kuin varjo alkukauden ennakkoluulottomasta nousijasta – pisteet ovat olleet todella kortilla, eivätkä esitykset ole kehuja keränneet. Viimeisestä kahdeksasta ottelusta on saatu plakkariin ainoastaan yksi piste, ja on selvää, että tällä vauhdilla tulee vielä noutaja. Norwichia vastaan on saatava tulosta.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun yleiskuva tulee olemaan ainakin aluksi hyvin varovainen – virheitä vältetään, mutta varsinkin isännät tarvitsisivat täydet kolme pistettä. Todennäköisyyksien puolesta ottelu on aika lailla tasabuukki – suosikkia on vaikea nimetä. Vetomarkkinat liputtavat niin selvästi Brentfordin puolesta, että vedon saa helposti Norwichille. Kotivoitosta maksetaan oikein hyvin: Norwich voittaa ottelun kertoimella 3,15.

LYÖ VETO MR GREENILLÄ