La Liga
Real Madrid – Barcelona
Sunnuntai 20.03. klo 22:00

Tämänkertaiseen El Clásicoon lähdetään Real Madridin johtaessa sarjaa reippaasti. Eroa toisena olevaan Sevillaan on tullut jo kymmenen pistettä, ja pelin vähemmän pelannut Barcelona on peräti 15 pistettä perässä. Niinpä tämä klassikko-ottelu ei ole panokseltaan ihan normaaliluokkaa, mutta kyllä tämä silti molemmille joukkueille kauden pääkamppailuja on – etenkin, kun Barcelona on palannut vakavasti otettavaksi tekijäksi alkukauden taaperruksen jälkeen.

Los Blancosin kannattajat saivat lauantaina ikäviä uutisia, kun varmistui, ettei Karim Benzema pysty pelaamaan sunnuntaina. Myös Ferland Mendy on edelleen isänniltä poissa. Pelillisesti Real on tällä hetkellä mahtavassa balanssissa. PSG sulatettiin uskomattomalla tavalla UCL:ssä, ja Mallorca kaatui helposti liikaa puristelematta. Joukkue on tällä hetkellä todella vaikea voitettava, eikä tässä ottelussa ole vaaraa löysäilystä.

Barcelona ei sitten kauaa viihtynyt varjojen mailla, vaan Xavi toi Blaugranan takaisin päivänpaisteeseen. Paluu oli odottamattoman nopea – yllekirjoittanut kieltämättä uskoi pitempään korpivaellukseen. Barcelonan viime aikojen ainut pettymys oli kotitasapeliin jääminen Galatasarayta vastaan, mutta viikolla Barca nousi raskaimman kautta voittoon vieraspelissä. Viime viikonlopun Osasuna-voitto oli puolestaan hyvin vakuuttava työnäyte. Poissaolijoita vierailla on edelleen kourallinen.

Lyö vetoa ottelusta:

Benzeman poissaolo on Realille paha takaisku. Toisaalta Barcelona joutuu tasapainottelemaan avainmiehistönsä rasituksen kanssa. Joka tapauksessa Real on hyvin marginaalinen suosikki, ja pikkupeliä lähtee Barcelonan voitosta: kerrointa saa 3,10 eli jokseenkin riittävästi riskiä kattamaan.

LYÖ VETO MR GREENILLÄ