Antonio Rüdigerin sopimus Chelsean kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Rüdigerin ja Chelsean väliset jatkosopimusneuvottelut eivät ole edenneet ja tällä hetkellä näyttää siltä, että saksalaistoppari vaihtaa maisemaa vapaana agenttina.

Rüdigeria on huhuttu muun muassa Real Madridiin, Barcelonaan, Bayern Müncheniin ja Juventukseen.

Manchester Evening Newsin mukaan Rüdiger olisi kieltäytynyt Manchester Unitedin yhteydenotosta. Manchester United oli kiinnostunut Rüdigerista ja tarjosi hänelle sopimusta, mutta toppari ei ollut halukas siirtymään seuraan.

Manchester United jää mahdollisesti ulos ensi kauden Mestarien liigasta, ja Rüdiger haluaa ehdottomasti osallistua Euroopan parhaimpaan seurajoukkueturnaukseen. Manchester United on parhaillaan viidentenä Valioliigassa. Tottenham on kolme pistettä edellä neljäntenä.

Rüdiger ei ole toistaiseksi päättänyt, missä hän aikoo pelata ensi kaudella.

29-vuotias toppari kuuluu Thomas Tuchelin ehdottomiin avainpelaajiin Chelseassa. Rüdiger ehti jo menettää avauskokoonpanon paikkansa Frank Lampardin alaisuudessa, mutta kaikki muuttui, kun Lampard sai potkut ja Tuchel saapui joukkueen päävalmentajaksi.