Zlatan Ibrahimovicin kausi on ollut hyvin rikkonainen.

AC Milan johtaa Serie A:ta ja on matkalla kohti sarjamestaruutta, mutta Ibrahimovicin panos on jäänyt varsin pieneksi lukuisten loukkaantumisten seurauksena.

40-vuotias Ibrahimovic on pelannut alle tuhat minuuttia Serie A:ssa, mutta on siitä huolimatta onnistunut kahdeksan kertaa maalinteossa.

Uransa viisi vuotta sitten lopettanut Francesco Totti otti kantaa Ibrahimovicin tilanteeseen. Konkarin sopimus AC Milanin kanssa päättyy tähän kauteen. Totti toivoo, että loukkaantumiset jättäisivät Ibrahimovicin rauhaan.

– Uskon tietäväni, mitä hän miettii ja käy läpi. Tiedän, mitä hän kysyy itseltään. Jalkapalloa rakastavana ihmisenä toivon Ibrahimovicin voivan jatkaa uraansa. Toivottavasti loukkaantumiset ja kivut olisivat taakse jäänyttä elämää. Se olisi upea asia niin hänelle kuin kaikille jalkapallon seuraajille. Uran lopettaminen on liian henkilökohtainen päätös.

– Toivottavasti hän voi jatkaa niin pitkään kuin haluaa, mutta vain, jos hänen kroppansa antaa hänen olla kentällä yhtä ratkaiseva kuin aina ennenkin. On turhauttavaa pelata kymmenen minuuttia sieltä sun täältä ja sitten olla pitkään loukkaantuneena. Ibrahimovic on todellinen leijona niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Totti olisi halunnut pelata urallaan Ibrahimovicin kanssa.

– Hän on viisas ja loistava mies. Olisi ollut upeaa pelata hänen kanssa. En tiedä, kuinka monta maalia Ibrahimovic on tehnyt urallaan, mutta jos olisimme pelanneet yhdessä, olisin syöttänyt muutamassa vuodessa ainakin sata Ibrahimovicin maalia.