Asiantuntija avasi siirtohuhuissa likkuneen Alfredo Morelosin tilannetta: ”Jokaisella pelaajalla on hintalappunsa”

© Kuva: Getty Images

Asiantuntija Kris Boyd on kommentoinut Alfredo Morelosin asemaa Rangersissa. 26-vuotias Kolumbian maajoukkuehyökkääjä on yhdistetty pitkän aikaa suurempiin seuroihin.

Morelos siirtyi Rangersiin kesällä 2017 HJK:sta. Boydin mukaan tähtihyökkääjä voidaan kaupata jonakin päivänä, mutta Rangersilla ei ole tällä hetkellä tarvetta myydä häntä.

Morelosin nykyinen sopimus on päättymässä kesällä 2023.

– Se on osa pakettia, jos sinulla kulkee hyvin. Silloin sinut yhdistetään pois seurasta, Boyd kommentoi Sky Sportsin asiantuntijana.

– Morelos on pelannut todella hyvin Rangersissa jokaisella kaudella siitä saakka, kun hän saapui seuraan. Hänestä on liikkunut lähtöhuhuja jokaisessa siirtoikkunassa.

– Se päivä tulee vielä, kun hän lähtee, mutta Rangers on nyt hyvissä asemissa eikä heidän tarvitse myydä. Jokaisella pelaajalla on Skotlannissa hintalappunsa. Jos joku vastaa siihen, olen varma, että Rangers on valmis neuvottelemaan.

Morelos viimeisteli viime kaudella 42 otteluun kaikki kilpailut huomioiden 19 maalia ja antoi kahdeksan maalisyöttöä. Osumista 12 syntyi Skotlannin Valioliigassa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.