Manchester Unitedin uusi manageri Erik ten Hag on asettanut pelaajilleen uusia sääntöjä, joiden rikkomisesta ei hyvä heilu, kertoo The Mirror.

Ten Hagin haasteena on saada Unitedin joukkue toimimaan yhdessä niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Viime kauden aikana liikkui usein huhuja, joiden mukaan manchesteriläispelaajien välit toisiinsa ja valmennusryhmään rakoilivat.

Mirrorin mukaan hollantilaisluotsi on esimerkiksi tehnyt pelaajilleen selväksi, että jos joku on myöhässä harjoituksista tai joukkueen kokoontumisista, hänet pudotetaan kokoonpanosta. Nimellä selässä ei ole väliä.

Ten Hag on myös ilmoittanut pelaajille, että he eivät saa nauttia alkoholia otteluviikkoina, jotta he ovat parhaassa mahdollisessa pelikunnossa.

Juomisen lisäksi ten Hag on puuttunut myös pelaajien syömiseen. Hän haluaa, että Manchester Unitedin pelaajat syövät ennemmin seuran oman henkilökunnan kuin henkilökohtaisten kokkiensa valmistamaa ruokaa. Ten Hag on kehottanut harjoituskeskuksen kokkeja lisäämään kalan ja vihannesten määrää tarjoiluissa.

Ten Hag on myös määrännyt jokaisen pelaajan noudattamaan heille suunniteltua henkilökohtaista dieettiä. Jatkossa pelaajien painoindeksit mitataan kuukausittain.

Hollantilaisvalmentaja on myös käskenyt pelaajia tulemaan hänen, eikä heidän agenttiensa, juttusille, jos heillä on mitään ongelmia.