Veikkausliigaseura Helsingin Jalkapalloklubi kokoaa Töölöön Huuhkajat-galleriaa. Täksi kaudeksi HJK on jo saanut avukseen Paulus Arajuuren, Perparim Hetemaj’n ja Jukka Raitalan kaltaisia pelaajia. Yhteensä Klubissa pelaa yli kymmenen miestä, joilla on taustaa Suomen maajoukkueesta.

MTV Urheilun saamien tietojen mukaan HJK saa puolustukseensa yhden paluumuuttajan lisää, kun Aapo Halme siirtyy joukkueen vahvuuteen. Halme on jo aiemmin heinäkuussa harjoitellut ja pitänyt kuntoaan yllä HJK:n mukana.

Viime vuodet Halme, 24, on pelannut Englannissa. Hänen ulkomaankiertueensa alkoi englantilaisseura Leedsistä vuonna 2018. Kaksi edellistä kautta kuluivat Mestaruussarjassa pelanneessa Barnsleyssä. Peliaikaa ei FC Hongan kasvatille kuitenkaan paljoa annettu, ja sopimus päättyi kesäkuuhun.

Pikkuhuuhkajien avainpelaajiin aiemmin kuulunut Halme ei ole vielä tehnyt virallista debyyttiään Huuhkajissa, mutta sitä voidaan realistisesti odottaa. Ensimmäisen kutsunsa A-maajoukkueeseen Halme sai viime vuoden toukokuussa, kun hänet valittiin Ruotsia vastaan pelatun maaottelun leiriryhmään.