Italialaisseura Napolin puheenjohtaja Aurelio De Laurentiis joutui torstai-iltana vastaamaan joukkueensa kannattajien kysymyksiin. Puheenvuoroja ei vaihdettu sosiaalisessa mediassa eikä seuran tiloissa, vaan kadulla. Tapaamisen aiheutti kannattajien huoli Napolin nykyisestä suunnasta, mihin joukkue on menossa.

Serie A:ssa viime kaudella kolmanneksi sijoittuneen Napolin alapuolella tapahtuu. Suurseura Juventus hankki Paul Pogban, Ángel Di Marían ja Gleison Bremerin. Roma taas teki jättipanostuksen ja allekirjoitti sopimuksen Paulo Dybalan, lempinimeltään ”La Joyan”, kanssa. Samaan aikaan Napoli heikkenee paperilla: suosituimmat profiilipelaajat Lorenzo Insigne ja Kalidou Koulibaly siirtyivät muihin maisemiin. Samoin on tekemässä joukkueen kaikkien aikojen maalintekijä Dries Mertens, ellei muutosta parempaan tapahdu. Insignen, Mertensin ja ykkösmaalivahti David Ospinan siirroista ei tullut myyntituottoja.

Lue myös: Jättivelat niskassa! Inter ei saa siirtojaan maaliin, ja isot vonkaleet karkaavat pahoille kilpakumppaneille

– Tarjosin hänelle 1,8 miljoonaa euroa, sanoi De Laurentiis 35-vuotiaan Mertensin sopimustilanteesta.

– Sitten nostin sitä 200 000 eurolla ja viimeksi 2,4 miljoonaan euroon saakka.

– Hän halusi jäädä yhdeksi vuodeksi, De Laurentiis vastasi, kun häneltä kysyttiin sopimustarjouksen pituudesta. Yhteydenpitoa osapuolten välillä ei tiettävästi ole kokonaan lopetettu.

Mertensin edellinen sopimus loppui kesäkuun viimeisenä päivänä. Siihen sisältyi optio kaudesta 2022–23, mutta Napoli kieltäytyi mahdollisuudesta. Ennalta määritelty nettopalkka olisi ollut 4,5 miljoonaa euroa. Kuten Mertens nyt, myös Koulibaly hylkäsi hänelle esitetyn jatkosopimustarjouksen.

Manuel Guardasole ✍🏻

@MGuardasole
🔴 Contestazione De Laurentiis oggi a Napoli. E su #Mertens: “Ha rifiutato 2,4 milioni. Vuole restare solo un anno”