Italialaisseura Napolissa pelaavien Kalidou Koulibalyn ja Victor Osimhenin nimet ovat tänä suvena pyörineet tiuhaan siirtospekulaatioissa. Koulibalyn sopimus päättyy ensi vuonna, ja hänet on yhdistetty milloin Juventukseen, milloin Chelseaan. Osimhen, Napolin viime kauden maalitykki, puolestaan herättää kiinnostusta Valioliigassa ja Bayern Münchenissä. Napolin urheilutoimenjohtaja Cristiano Giuntoli otti hiljattain huhuihin kantaa.

– Ei ollut tarpeen kertoa Koulibalylle, että emme myy häntä Juventukseen. Hän on meistä koskematon, sanoi Giuntoli lauantaina järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

Seuraavaksi Giuntoli teki viittauksen kuuluisaan amerikanitalialaisista kertovaan mafiaelokuvaan, Kummisetään, siteeraamalla siitä tuttua fraasia vastustamattomasta tarjouksesta. Toisin kuin Kummisedässä, Napolin tekemä tarjous ei sisällä uhkausta.

– Puheenjohtaja [Aurelio De Laurentiis] esitti [Koulibalylle] tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä. Hän todellakin tarjosi tälle paljon.

Giuntoli kertoi, että Napoli odottaa allekirjoitusta sopimukseen, jolla senegalilaistoppari nettoaisi kuusi miljoonaa euroa vuodessa, yhteensä 30 miljoonaa, koska määräaikainen pesti jatkuisi aina vuoteen 2027 saakka.

– Se on 60 miljoonaa euroa bruttona ja tulevaisuus managerina, koska poika on esiintynyt edukseen kentällä ja sen ulkopuolella. Hän on antanut meille paljon ja ansaitsi tämän uskomattoman tarjouksen.

Giuntoli myönsi, että Koulibaly on pyytänyt aikaa vaihtoehtojensa pohtimiseen. Lisäksi Giuntoli vahvisti, että useat seurat ovat ottaneet yhteyttä Napolin seuratoimistoon Osimhenin sopimustilannetta koskien.

– Kaikki tietävät, että meillä on suuria odotuksia Osimhenia kohtaan, ja hänen sopimustaan on jäljellä kolme vuotta. Olemme saaneet monta puhelua mutta emme tarjouksia.

Napolin väitetään hylänneen sadan miljoonan euron suuruisen tarjouksen Osimhenista tammikuussa. Tarjouksen esitti valioliigaseura Newcastle. Osimhen ei mielellään siirry joukkueeseen, joka ei pelaa Mestarien liigaa tulevalla kaudella.

Viime kuussa Nigerian maajoukkuehyökkääjä totesi, ettei ”hän tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan” ja että ”mitä vain voi tapahtua”.