Teemu Pukki jää Norwichiin? – Päävalmentajalta selkeä viesti: ”Varmasti”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien tähtihyökkääjä Teemu Pukin ympärillä on riittänyt spekulaatioita viime kuukausien aikana.

Seurajoukkuetasolla Norwichia edustavan Pukin, 32, sopimus oli määrä päättyä viime kauteen, mutta seura käytti huhtikuussa sopimukseen sisältyneen option kaudesta 2022-23.

Pukki loisti viime kaudella Valioliigassa ja iski yhteensä 11 maalia. Se oli kuitenkin laiha lohtu, sillä Norwich jäi jumboksi ja putosi takaisin Englannin Mestaruussarjaan.

Suomalaishyökkääjän agentti Teemu Turunen paljasti tällä viikolla MTV Urheilulle, että he ovat käyneet Norwichin kanssa keskusteluja mahdollisuudesta siirtyä tämän kesän aikana. Pukki haluaisi jatkaa peliuraansa Valioliigassa.

Norwichin päävalmentaja Dean Smith on kuitenkin vakuuttunut siitä, että joukkueen suomalaistykki pelaa seurassa sopimuksensa loppuun saakka.

– No, Kieran Dowell [Norwichin keskikenttäpelaaja] haluaisi hänkin pelata Valioliigassa. Minä haluaisin valmentaa Valioliigassa. Tuota Pukin agentti tarkoitti, luulen niin. Hän [Pukki] pysyy seurassa. Varmasti, Smith sanoi Norwich Evening Newsille.

Pukki on edustanut Norwichia vuodesta 2018 lähtien. Suomalaishyökkääjä on tehnyt 167 pelaamassaan ottelussaan yhteensä 78 maalia ja antanut 21 maalisyöttöä.

LUE MYÖS: Norwich julkaisi uuden pelipaitansa – Teemu Pukki loisti poissaolollaan, merkki tulevasta?


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.