Helsingin Jalkapalloklubi on parhaillaan kiinni pääsyssä Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.

HJK pelaa kirjoitushetkellä tanskalaisen Silkeborgin vieraana Eurooppa-liigan karsintojen playoff-vaiheen toisessa osaottelussa. Klubi voitti ensimmäisen osan 1-0, ja se johtaa käynnissä olevaa ottelua samoin lukemin, kun ensimmäinen puoliaika on pelattu.

Peli näytti siirtyvän avausjakson edetessä enemmän ja enemmän Silkeborgin hallintaan, mutta HJK siirtyi 40. minuutilla johtoon Malik Abubakarin ilmiömäisellä osumalla.

Aapo Halme purki pallon HJK:n rangaistusalueelta keskikentälle, jossa Malik paini pelivälineen itselleen. Ghanalaiskärki näki, että Silkeborgin maalivahti Nicolai Larsen oli kaukana omalta maaliltaan, joten hän pamautti pallon lähes keskiviivalta sisään.

Otteluparin voittaja etenee Eurooppa-liigan ja häviäjä Konferenssiliigan lohkovaiheeseen. Kummankin lohkovastustajat selviävät perjantaina kilpailujen lohkoarvonnassa.

Voit katsoa videon Abubakarin 1-0-maalista alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
💥 MALIK!!!

Klubin Malik huomaa maalivahdin seikkailevan liian kaukana ja laukoo pallon maaliin. Silkeborg hiljenee.

Tilanne tauolla: Silkeborg vs HJK 0–1