Manchester Unitedin sopimuspelaajiin lukeutuva Dean Henderson, 25, on hyvin katkera siitä, ettei seura pitänyt kiinni lupauksistaan.

Täksi kaudeksi Nottingham Forestiin lainalle siirtynyt Henderson avautui viime kauden tapahtumista ensimmäisen kerran elokuussa, jolloin hän syytti seuraa valehtelusta. Henderson kertoi, että hänelle oli ennen kauden alkua luvattu ykkösvahdin paikka. Lupaus kuitenkin petettiin ja englantilaisvahti sai vastuuta ainoastaan viidessä ottelussa.

– Hylkäsin niin monta hyvää lainapestiä viime kesänä sen takia, että minulle oli luvattu ykkösvahdin paikka, eivätkä he päästäneet minua lähtemään. Se oli turhauttavaa. Istuin vaihtopenkillä ja tuhlasin 12 kuukautta urastani. Se on oikeastaan rikollista minun iässäni. Olin raivoissani, Henderson kertoi talkSPORT:lle.

Tällä kaudella Henderson on jälleen päässyt näyttämään kykyjään. Hän on pelannut jokaisessa Nottinghamin valioliigaottelussa. Vaikka Henderson sai tässä kuussa kutsun Englannin maajoukkueeseen, hän pelkää viime kauden pelaamattomuuden johtavan siihen, ettei hän mahdu mukaan Englannin MM-kisaryhmään.

Hendersonin kanssa kolmesta MM-kisalipusta taistelevat Evertonin Jordan Pickford, Arsenalin Aaron Ramsdale ja Newcastlen Nick Pope.

– Luulen olevani muita jäljessä tällä hetkellä. Se on melko selvää, koska en viime kaudella pelannut kovin paljon, ja muut pojat ovat pelanneet uskomattoman hyvin, Henderson sanoi Sky Sportsille.

Henderson olisi voinut tällä kaudella olla Man Unitedin ykkösvahti Erik ten Hagin saavuttua seuran peräsimeen. Hän ei kuitenkaan pystynyt enää luottamaan seuran sanaan ja teki jo hyvissä ajoin päätöksen siitä, että lähtee peliajan perässä lainalle.

– Tiesin, että paras mahdollisuus kisapaikan saavuttamiseksi oli päästä pelaamaan, jotta voin olla Gareth Southgaten valvovan silmän alla ja tehdä häneen vaikutuksen.