Turun Palloseura pupelsi jälleen, kun turkulaiset hävisivät tänään lauantaina kotiottelunsa Jarolle 0-1-lukemin.

Ottelun ainoa maali nähtiin puolen tunnin kohdalla, kun Alhaji Gero puski erikoistilanteesta vieraat johtoon. TPS hallitsi kenttätapahtumia toisella jaksolla, mutta vaarallisille maalipaikoille Jaro ei isäntiä päästänyt.

TPS hävisi myös viime viikonloppuna pelatun ottelunsa JäPS:lle ja toisen peräkkäisen tappion myötä KTP:n nousu Veikkausliigaan on todella lähellä. Joukkueiden piste-ero kasvoi nyt neljään, kun enää kaksi ottelua on pelaamatta.

KTP:n nousu voi varmistua jo ensi viikon perjantaina, mikäli TPS häviää kotiottelunsa KPV:lle. Mikäli näin ei käy, on KTP:lla avaimet omissa käsissään ensi viikon sunnuntain vierasottelussa Ekenäs IF:ää vastaan. Voitto takaisi nousun, mahdollisesti myös tasapeli, mikäli TPS ei nappaa täyttä pistepottia KPV-ottelusta.

Sarjanousija varmistuu viimeistään 8. lokakuuta pelattavalla päätöskierroksella, jolloin KTP ja TPS kohtaavat Kotkassa.