Walesin jalkapalloliitto tiedottaa verkkosivuillaan, että Robert Page jatkaa miesten maajoukkueen päävalmentajana vuoteen 2026 saakka.

Page, 48, on työskennellyt Walesin maajoukkueissa jo viiden ja puolen vuoden ajan. Maaliskuussa 2017 Page nimitettiin Walesin alle 21-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajaksi ja elokuussa 2019 hänet nostettiin Walesin A-maajoukkueen valmennusryhmään Ryan Giggsin apuvalmentajaksi.

Marraskuussa 2020 Wales hyllytti päävalmentajana toimineen Giggsin tehtävästään siviilielämän sotkujen vuoksi ja Page nousi kuin varkain väliaikaiseksi päävalmentajaksi.

Page käytti näyttöpaikan hyödykseen. Wales on hänen alaisuudessaan noussut Kansojen liigan A-sarjaan, yltänyt EM-kisoissa 16 parhaan joukkoon ja lunastanut paikan MM-kisoihin 64 vuoden tauon jälkeen.

Wales nimitti Pagen pysyväksi päävalmentajaksi kesäkuussa kaksivuotisella sopimuksella, ja nyt, vain muutama kuukausi myöhemmin hänen sopimustaan pidennettiin kahdella vuodella.

– Ei ole suurempaa kunniaa kuin valmentaa omaa maajoukkuettasi, enkä malta odottaa haastetta, jonka seuraavat neljä vuotta tuovat, alkaen ensimmäisistä MM-kisoista 64 vuoteen. Tämä on jännittävää aikaa Walesin jalkapallolle, ja toivon, että voimme tehdä maan ylpeäksi marraskuussa ja jatkaa menestystämme selvittämällä tiemme useisiin suuriin turnauksiin myös tulevaisuudessa, Page sanoi Walesin jalkapalloliiton tiedotteessa.

Wales pelaa MM-kisojen B-lohkossa yhdessä Englannin, USA:n ja Iranin kanssa. Vielä ennen MM-turnausta Wales pelaa kaksi Kansojen liigan ottelua, joissa se kohtaa Belgian ja Puolan.

Wales 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿

@Cymru
Rob's page 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿

Four year contract... Signed ✅

Y rheolwr o'r Rhondda yn barod am yr antur nesaf.

#TogetherStronger