Bayer Leverkusen on antamassa potkut päävalmentajalleen Gerardo Seoanelle.

Leverkusenin alkukausi on sujunut dramaattisesti.

Se putosi jo elokuun alussa Saksan cupista. Saksan Bundesliigassa Leverkusen on toiseksi viimeisenä. Kahdeksasta ottelusta on tuloksena vaivaiset viisi pistettä. Mestarien liigaan oikeuttava neljäs sija on karannut kymmenen pisteen päähän. Mestarien liigan lohkovaiheessa Leverkusen on tasapisteissä Atléticon ja Porton kanssa. Club Brügge on jo mennyt menojaan.

ESPN:n ja Marcan mukaan Leverkusen on pestaamassa Xabi Alonson uudeksi päävalmentajakseen. Alonso on ollut ilman seuraa kesästä lähtien poistuttuaan Real Sociedadin B-joukkueen päävalmentajan paikalta. Alonson on määrä allekirjoittaa ensi kauden loppuun kestävä sopimus Lukas Hradeckyn edustaman Leverkusenin kanssa.

Entinen huippukeskikenttäpelaaja muistetaan urastaan Liverpoolissa, Real Madridissa ja Bayern Münchenissä. Alonso voitti Espanjan A-maajoukkueessa maailmanmestaruuden ja kahdesti EM-kultaa.