Gerard Piqué kiistää loukanneensa henkilökohtaisesti La Ligan erotuomari Jesus Gil Manzanoa saatuaan ulosajon uransa viimeisessä ottelussa Osasunaa vastaan.

Barcelona-legendan viimeinen vierasottelu päättyi tuomariprotestoinnista punaiseen korttiin.

Piquén ulosajon on uutisoitu johtuneen henkilökohtaisesta loukkauksesta Manzanolle. 35-vuotiaan puolustajan mukaan tämä väite ei pidä paikkaansa.

– En haukkunut hänen äitiään. Nykyään saat punaisen kortin mitä pienimmistä syistä. Et voi enää sanoa mitään. Joukkuetoverini haukkui tuomarin äitiä ja hänen sanat laitettiin minun suuhun. Menen pukusuojiin ja sanon tuomarille hänen aiheuttavan meille aina eniten haittaa. Tuomari osoittaa minua ja sanoo ajavansa minut ulos, Piqué kommentoi Ibai Llanosin Twitch-kanavalla.

– Olen tehnyt haastatteluja 17-vuotiaasta lähtien. Nyt olen vapaa sanomaan, mitä haluan, eikä minun tarvitse olla enää hiljaa.

– En haukkunut kenenkään äitiä eilen. Robert Lewandowskin saama varoitus ei ollut keltaisen kortin arvoinen. Kulmapotku oli väärin tuomittu ja lisäksi Marcos Alonsoa rikottiin, eikä siitä tuomittu mitään. Ne eivät olleet edes vähän kyseenalaisia tilanteita, vaan täysin selviä. Kulmapotkuvihellyksessä kukaan ei ole edes pallon lähellä.

– Sitten menen puhumaan tuomarin kanssa. Mainitsin hänelle monta eri tilannetta ja sen voi nähdä videollakin, miten menen tuomarin juttusille pukusuojassa ja sanon tuomarille, miten hän aina aiheuttaa meille haittaa. Ja sen myötä hän ajoi minut ulos.

– Yllätyin siitä, että tuollaisesta voi saada punaisen kortin. Pienimmästäkin jutusta voit saada punaisen. Et voi sanoa mitään. Valioliigassa tuollainen sallitaan. Menin ulosajon saaneena pukukoppiin, jonne pelaajat tulivat kentältä. Yksi joukkuetovereistani haukkui tuomarin äitiä. Tuomari kuuli sen omasta kopistaan ja laittoi ne sanat suuhuni.

Piqué vahvisti viime viikon lopussa uransa päättymisen kesken kauden. Vierasottelu Osasunaa vastaan oli puolustajalegendan viimeinen Barcelonan paidassa.

LUE MYÖS!