Paris Saint-Germainin entinen päävalmentaja Mauricio Pochettino sanoo, että usean supertähden valmentaminen samaan aikaan ei ole välttämättä aina niin hienoa kuin voisi luulla.

Pochettino luotsasi PSG:n tähtisikermää puolentoista vuoden ajan, kunnes hän sai kenkää viime heinäkuussa.

PSG:ssä koko joukkue on täynnä huippuluokan pelaajia, mutta etenkin Lionel Messin, Neymarin ja Kylian Mbappén muodostama hyökkäyskolmikko on tähtiloistossaan uskomaton. Pochettinon mukaan supertähtien kasaaminen samaan joukkueeseen aiheutti välillä hämmennystä.

– Haasteena oli asettaa itsensä vaikeaan tilanteeseen ja yrittää saada näin erityinen seura toimimaan. Sinun on jatkuvasti sopeuduttava, koska siellä oli liikaa suuruutta, sanoi Pochettino Goalin mukaan tunnettuihin pelaajiin viitaten.

– Barcelonalle Messi tai Real Madridille Cristiano Ronaldo on siunaus. Mutta kun joukkueeseen laitetaan liian monta pelaajaa, jotka kaikki tarvitsevat paikkansa ja ykkösasemansa, voi syntyä sekaannusta.

– Loppujen lopuksi kentällä on 11 pelaajaa ja yksi pallo. Kuka laukoi pilkun, jos siellä tuli sellainen? Se ei ole edes valmentajan päätös.

Pochettino haluaa kuitenkin jatkossakin valmentaa suurimmissa seuroissa.

– Kun on ollut samassa seurassa Mbappén, Messin ja Neymarin kanssa, on normaalia, että pyrimme pysymään sillä tasolla.

– Mutta kyllä, haluan seuraan, jossa on mahdollisuus taistella suurimmista pokaaleista, kuten Mestarien liigan voittamisesta.