Aurélien Tchouaméni siirtyi kesällä AS Monacosta Real Madridiin 80 miljoonalla eurolla. 

Siirtosumma voi kasvaa bonusten myötä sataan miljoonaan euroon.

Keskikenttäpelaaja on ottanut välittömästi paikkansa Real Madridin avauskokoonpanosta. Casemiron lähtö on toki auttanut siinä merkittävästi, mutta 22-vuotias Tchouaméni on toden totta vastannut huutoon.

Tchouaméni kuuluu myös Ranskan A-maajoukkueeseen ja edustaa maataan MM-lopputurnauksessa. Paul Pogban ja N’Golo Kantén kaltaiset keskikentän avainpelaajat ovat sivussa loukkaantumisten vuoksi, joten Tchouaménin on määrä napata avauksen paikka myös MM-kisoissa.

Tchouaméni käväisi lehdistötilaisuudessa ja otti kantaa muun muassa siihen, miksei joukkuetoveri Karim Benzema pelannut moneen viikkoon Real Madridin paidassa loukkaantumisen vuoksi, mutta on silti mukana Ranskan MM-kisajoukkueessa.

– Hän on rauhassa. Benzema tuntee kroppansa ja tietää, että kaikki menee hyvin ja milloin hän on valmis auttamaan joukkuetta. Karim on maailman paras pelaaja ja hän on osoittanut jo pitkään kuuluvansa parhaiden joukkoon. Minulle on kunnia pelata hänen kanssaan. Benzema on tottunut kritiikkiin ja hän ei pelannut edellisissä otteluissa, koska ei ollut sataprosenttisessa kunnossa.

Tchouaméni on saanut ajoittain kritiikkiä esityksistään Ranskan A-maajoukkueessa.

– Maajoukkueurani alussa pelasin hyviä otteluita. Jos puhumme Nations Leaguesta, niin en kenties pelannut niin hyvin, eikä sille ole tekosyitä, mutta minun on vielä opittava maajoukkueen tavoille. Minun on oltava tasaisempi, eikä minulle ole ongelma sanoa sitä ääneen.