MM-lopputurnaus käynnistyy sunnuntaina. 

Argentiina on yksi kisojen suurimmista ennakkosuosikeista. Argentiina on hallitseva Copa Américan mestari, eikä ole hävinnyt otteluakaan yli kolmeen vuoteen.

Kyseessä on samalla hyvin todennäköisesti Leo Messin viimeinen sauma voittaa maailmanmestaruus. El País haastatteli Messiä PSG:ssä valmentanutta Mauricio Pochettinoa. Lehti tiedusteli Pochettinolta, miten hän vertaisi Messiä ja Diego Maradonaa keskenään.

– Koko maa on Messin takana ja ajattelee, että Leo ansaitsee tämän tärkeän pokaalin jopa Argentiinaa enemmän. Tämä tunne on aitoa. Messi analysoi paljon enemmän asioita. Hän ei ole yhtä impulsiivinen kuin Maradona. Diego teki jatkuvasti niin, miltä tuntui. Leo on ajattelevaisempi. Hän ajattelee enemmän.

Messin rooli PSG:ssä ja maajoukkueessa on erilainen. Maajoukkueessa Messi on selvä ykköstähti, jonka ympärille joukkueen vahvuudet on rakennettu. Koko joukkue tukee Messiä. Pariisissa Messi pelaa useiden maailmantähtien kanssa.

– On mahdotonta verrata maajoukkuetta ja seuraa keskenään. Kaikki riippuu siitä, miltä sinusta tuntuu joukkueen sisällä. PSG:ssä Messin on jaettava tilaa kentällä ja sen ulkopuolella Neymarin, Kylian Mbappén, Marco Verrattin ja muiden kanssa. Maajoukkueessa on Leo ja sen jälkeen muut.