Marokon A-maajoukkue jysäytti sunnuntaina melkoisen yllätyksen voitettuaan MM-lopputurnauksen lohkovaiheottelussa Belgian 2-0. Marokko nousi täyden pistepotin myötä ainakin toistaiseksi F-lohkon kärkipaikalle. Lue lisää täältä.

Marokko joutui juuri ennen ottelun käynnistymistä varsin poikkeavaan tilanteeseen, kun se joutui vaihtamaan maalivahtiaan.

Marokon selvä ykkösmaalivahti Bono oli nimetty tuttuun tapaan joukkueensa avauskokoonpanoon. Bono lämmitteli normaalisti ennen ottelua ja oli jopa laulamassa Marokon kansallislaulua muiden avauskokoonpanon pelaajien kanssa, mutta muutamaa sekuntia myöhemmin Bono ei ollutkaan enää joukkueensa avauksessa.

Marokkolaismedia Le Deskin saamien tietojen mukaan Bono tunsi kipuja jalkansa lihaksissa juuri ennen avauspotkua ja marssi suorinta tietä pukukoppiin. Marokon A-maajoukkueen päävalmentaja Hoalid Regragui joutui siten vaihtamaan maalivahtiaan samalla, kun muu joukkue oli ottamassa ottelua edeltävää joukkuekuvaa. Kakkosmaalivahti Munir Mohamedi pelasi mallikkaasti ja piti maalinsa puhtaana.

LUE MYÖS