MM-pudotuspelipaikkansa jo varmistanut Brasilia pelaa lohkovaiheen päätösottelunsa perjantaina, kun vastaan asettuu vielä jatkopaikasta taisteleva Kamerun.

Brasilian A-maajoukkueen päävalmentaja Titen on määrä tehdä merkittäviä muutoksia avauskokoonpanoonsa lepuuttaakseen avainpelaajiaan ennen neljännesvälieräottelua.

Torstaisessa lehdistötilaisuudessa mukana ollut Dani Alves on todennäköisesti perjantaina Titen nimeämässä avauskokoonpanossa. Alves on toistaiseksi seurannut kisat vaihtopenkin puolelta.

Alves tekee perjantaina brasilialaista MM-kisahistoriaa, jos Tite päästää hänet kentälle. Alvesista tulee silloin Brasilian MM-kisahistorian vanhin kentällä nähty pelaaja. MM-kisajoukkueessa mukana oleva Thiago Silva ehti pitää kyseistä ennätystä hallussaan muutaman päivän ajan. 39-vuotias Alves on noin puolitoista vuotta Silvaa vanhempi.

Lisäksi Alves nousee samalla Brasilian A-maajoukkuehistorian toiseksi eniten maaotteluita pelanneeksi pelaajaksi päästessään tasoihin 125 ottelua pelanneen Roberto Carlosin kanssa. Eniten maaotteluita pelannut pelaaja on 36-vuotiaana maajoukkueuransa päättänyt Cafu, joka edusti maataan 142 ottelussa.

LUE MYÖS