Rick Karsdorp nousi italialaismedian otsikoihin marraskuun alussa saatuaan melkoisen läksytyksen AS Roma -luotsi José Mourinholta.

AS Roma jäi tasapeliin Sassuolon kanssa. Sassuolo iski ottelussa maalin Karsdorpin merkkausvirheen seurauksena.

Ottelun jälkeen Mourinho kertoi lehdistölle ilmoittaneensa nimeltä mainitsemattomalle pelaajalle, että hänen on etsittävä itselleen uusi seura tammikuussa. Mourinho totesi tuntevansa olonsa kuin petetyksi kyseisen pelaajan edesottamuksien vuoksi.

Seuraavassa ottelussa Karsdorpia ei valittu AS Roman kokoonpanoon ja pelaaja oli jo matkustanut kotimaahansa Hollantiin ennen kuin kamppailu potkaistiin käyntiin Roomassa.

Karsdorpin piti palata AS Roman harjoituksiin muutamaa viikkoa myöhemmin, mutta pelaaja ei ilmestynyt paikan päälle seuran harjoituskeskukseen ja AS Roma sakotti Karsdorpia tempauksestaan. Italialaismedian mukaan Karsdorp oli henkisesti murskana Mourinhon julkisen nöyryytyksen jälkeen ja pelaaja oli sen vuoksi jättänyt saapumatta harjoituksiin.

Lopulta Karsdorp kuitenkin päätti liittyä AS Roman harjoitusvahvuuteen ja Mourinho otti hänet mukaan joukkueen Portugalin-leirille. Karsdorp sai leirillä peliaikaa ja La Gazzetta dello Sportin saamien tietojen mukaan laitapelaajan tilanne voi muuttua täysin.

Tällä hetkellä on sittenkin hyvin mahdollista, että Mourinho sisällyttää Karsdorpin suunnitelmiinsa, vaikka vielä marraskuussa se näyttikin täysin mahdottomalta välirikon vuoksi. Lehden mukaan Karsdorp haluaa alustavasti jatkaa uraansa AS Romassa, vaikka seurajohto ehti asettaa hänet myyntiin Mourinhon vaatimusten jälkeen.

LUE MYÖS