Jesse Lingard jätti Manchester Unitedin viime kauden päätteeksi.

Lingardin sopimus seuran kanssa päättyi, eikä jatkosopimusta allekirjoitettu, joten pelaaja vaihtoi maisemaa vapaana agenttina.

Lingard allekirjoitti yksivuotisen sopimuksen Nottingham Forestin kanssa. 30-vuotiaan hyökkäävän keskikenttäpelaajan syyskausi oli koko joukkueen tavoin vaikea. 13 ottelussa ei syntynyt tehomerkintöjä.

Telegraph haastatteli Lingardia, joka kertoi viime kaudestaan Manchester Unitedissa. Lingard jäi viime kaudella täysin olemattomalle vastuulle seurassa, vaikka oli pelannut edellisellä kaudella loistavan kevään West Hamissa lainalla. Lingardin mukaan Manchester United petti lupauksensa.

– En tiedä, miksen pelannut Manchester Unitedissa. Minulla ei ole mitään ideaa siitä, mikä ongelma lopulta oli. En ole tähän päivään mennessä saanut siihen vastausta, mutta en aio kyllä kysyäkään. Mielestäni olisi ollut parempi, jos seura olisi ollut rehellinen kanssani ja selittänyt kaiken, mutta niin ei koskaan tapahtunut.

– He tekivät minulle lupauksia, mutta ne kaikki olivat valheita. Harjoittelin joka päivä, olin kunnossa ja valmis pelaamaan. Kun teet niin, etkä pääse pelaamaan, on se hyvin turhauttavaa.

Lähde: AS