Argentiina eteni hurjan trillerin päätteeksi MM-kisojen välieriin, kun se kukisti perjantaina Hollannin rangaistuspotkukilpailun jälkeen. LUE LISÄÄ TÄSTÄ!

Ottelun jälkeen sosiaalisessa mediassa levisi kuvia, joissa Argentiinan pelaajat juhlivat ratkaisevaa rangaistuspotkua Hollannin pelaajien edestä juoksien ja sinne päin tuulettaen. Moni piti sitä elettä epäkunnioittavana. Osa taas puolusteli, sillä ottelussa tunteet kävivät kuumina molemmin puolin.

Argentiinan puolustajan Nicolas Otamendin mukaan Hollannin pelaajat olivat sanoneet jokaiselle Argentiinan rangaistuspotkun laukojalle jotain ennen suoritusta, ja sen takia he tuulettivat heitä kohti huutaen ottelun ratkettua.

All About Argentina 🛎🇦🇷

@AlbicelesteTalk
🚨 Nicolas Otamendi: “I celebrated in face because there was a one Netherlands player, who at every penalty kick we had, was coming and saying things to one of our players. The picture was taken out of context, and we celebrated in response to it.”
Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

KAIKKI MM-KISOISTA LÖYDÄT TÄÄLTÄ!