Ranska ja Argentiina iskevät yhteen sunnuntaina Qatarin MM-lopputurnauksen finaalissa. Ottelu käynnistyy klo 17.00.

Tiistaina Marokon verkkoon voittomaalin välierässä tehnyt Ranskan avainpelaaja Theo Hernández loukkasi ottelussa polveaan, mutta kykeni siitä huolimatta pelaamaan kamppailun loppuun.

L’Équipen saamien tietojen mukaan Ranskan A-maajoukkueessa ollaan huolissaan Theon polven kunnosta ja siitä, onko laitapuolustaja täydessä pelikunnossa sunnuntaisessa finaalissa. Theo ei harjoitellut joukkueen kanssa torstaina ja polven tilaa tutkitaan tarkasti ennen finaalia.

Vasen laitapuolustaja on noussut turnauksen aikana Ranskan ehdottomien avainpelaajien joukkoon. Theo aloitti ensimmäisen kisaottelun penkiltä, mutta pääsi kentälle, kun veli Lucas Hernández loukkasi vakavasti polvensa. Theo on pelannut loistavat kisat ja on maalinsa lisäksi antanut kaksi maalisyöttöä.

Muun muassa RMC:n mukaan Ranskan MM-kisajoukkueessa on havaittu toistaiseksi tuntematonta virusta. Muun muassa Raphaël Varanen ja Ibrahima Konatén kerrotaan kärsivän flunssaoireista, vaikka kaksikon pitäisikin olla pelikunnossa sunnuntaina.

LUE MYÖS