Marokon tähti Achraf Hakimi purki raivoaan FIFA:n puheenjohtaja Gianni Infantinoon lauantain hävityn pronssiottelun jälkeen.

Marokko jäi Qatarin MM-kisoissa neljänneksi hävittyään pronssitaiston 1-2-lukemin Kroatialle.

Hakimin, 24, kerrotaan Goalin tietojen mukaan turhautuneen Marokolla viheltämättä jääneistä rangaistuspotkuista. Toisessa tilanteessa Youssef En-Nesyrin puskuyritys osui Kroatian hyökkääjän Bruno Petkovicin käteen.

Useat median edustajat todistivat silminnäkijöinä, kun Hakimi huusi pelaajatunnelissa päin Infantinon naamaa. Toimittajien mukaan FIFA ohjeisti, ettei liitolle nolosta välikohtauksesta tulisi raportoida ja kaikki materiaali siitä pitäisi poistaa.

– He halusivat meidän poistavan kuvat. Se on selvää, että tämä on heille nolo tilanne. On hieman naiivia heiltä ajatella, että tuhannet toimittajat eivät saisi raportoida tapahtuneesta, SVT:n toimittaja Johan Kucukaslan selitti Goalin mukaan.

– Hän seisoi Infantinon edessä alle viiden sentin päässä. Hän korotti ääntään ja raivosi Infantinolle tuomaripelistä. Se oli tuskallista katsottavaa, hollantilaisen NOS-televisiokanavan juontaja Tom Egbers lisäsi.

Marokko teki Qatarissa MM-historiaa selvittyään ensimmäinenä Afrikan maana neljän parhaan joukkoon turnauksessa.

MM-kisat päättyvät tänään loppuotteluun Ranskan ja Argentiinan välillä. Ottelu alkaa kello 17:00.

LUE MYÖS!