Marokko on Qatarin MM-lopputurnauksen suurin yllättäjä.

Marokko on edenneyt jo välierävaiheeseen. Marokko pudotti neljännesvälierissä Espanjan ja puolivälierissä Portugalin. Välierissä vastaan asettuu Ranska. Marokko on MM-kisahistorian ensimmäinen välieriin edennyt afrikkalaisjoukkue.

Yksi Marokon tähdistä on upean turnauksen pelannut Azzedine Ounahi. Vielä toissa kaudella Ranskan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelannut Ounahi on toden totta esiintynyt edukseen MM-kisoissa. Varsinkin nopeudellaan väläyttänyt keskikenttäpelaaja on herättänyt jopa Barcelonan kiinnostuksen.

Mundo Deportivon saamien tietojen mukaan Barcelona haluaisi hankkia Ounahin Ranskan pääsarjaseura Angersista jo tammikuun siirtoikkunassa. Barcelona tiedostaa lukuisten seurojen olevan pian Ounahin kintereillä, jonka vuoksi se haluaa saada siirron maaliin mahdollisimman nopeasti.

Barcelona hakee joukkueeseensa nuorta keskikenttäpelaajaa. Ounahi on myös hinnaltaan mielenkiintoinen vaihtoehto, koska Barcelona uskoo, ettei Angers pyydä nuorukaisesta valtavaa siirtosummaa.

LUE MYÖS